Procesinrichting

Alles in een organisatie, van de medewerkers tot de structuren en systemen, hangt met elkaar samen. Meegaan met de tijd en in beweging blijven is hierbij cruciaal. Iedere organisatie heeft op een gegeven moment groeipijnen en iedere organisatie wordt vroeg of laat geconfronteerd met tegenslag. Dat heeft invloed op de manier van werken.

 

"Jouw organisatie, fit, vitaal en veerkrachtig."

 

Wat is het eerste wat je aanpakt, wat is belangrijk en hoe zorg je ervoor dat mensen meebewegen? We gaan aan de slag met dit soort vragen en zorgen voor een gedeelde taal die iedereen (h)erkent.

Laurens Wolders - coach - bedrijfskundige - vleuten - utrecht

Laurens Wolters

corporate therapist, trainer en bedrijfskundige

Wij geloven in een holistische aanpak, een aanpak die niet alleen kijkt naar wat er op de oppervlakte ligt, maar ook diep daarbeneden. Onze aanpak zorgt dat er een zelfsturende / zelforganiserende organisatie ontstaat. Het doel is dat je ons uiteindelijk niet meer nodig hebt.

 

Weten of dit iets voor jouw organisatie is? Vraag het aan Laurens via ons contactformulier

Perspectief

Strategie

Onderling begrip

Processen en structuren

 

"Met Jens was het prettig om in te zoomen op ADD Coaching. Vragen als waar sta ik nu, waar wil ik naar toe, hoe druk ben ik en hoe druk wil ik zijn, wat is de sterkte maar ook wat zijn de zwaktes van mij persoonlijk en van ADD Coaching. Jens heeft met geduld en wijsheid goede vragen gesteld en deze met beeld/tekeningen blijvend inzichtelijk gemaakt. Hij heeft meerdere keren de gevoelige snaar geraakt waardoor ik beter naar mezelf en alle activiteiten kon kijken."

Margot Matse - ADD Coaching

'de Gedeelde taal'

 1. Status Quo
 2. Waardepropositie en de klant
 3. Business Modellen
 4. Ontwikkel roadmap

'de Veerkracht'

 1. Strategiebepaling
 2. Doelstellingen en KPI’s
 3. Business Model redesign
 4. Ontdekken vs. Exploiteren

'de Katalysator'

 • 1-op-1 coaching
 • Teamcoaching / building
 • Coaching tijdens vergaderingen

Een selectie van onze opdrachtgevers