Inside Out 2

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 22:10

Tijdens je tienerjaren gebeurd er heel veel. Nieuwe vrienden, nieuwe school en nieuwe ervaringen. Hoe gaan we daarmee om?

De middelbare school is een moment waarop zich een totaal nieuwe wereld ontvouwt. Spannend, avontuurlijk, verrijkend, beangstigend. Het kan allemaal tegelijkertijd. De film inside out 1 liet al zien wat er met iemand kan gebeuren als je verhuist en ineens in een andere klas terecht komt. Dat viel niet mee en als je ouders ook niet luisteren sluiten steeds meer deuren zich af.

Om de 1e film te maken zijn ook daadwerkelijk psychologen gevraagd om actief deel te nemen aan het project, en dat was goed te zien. We kregen een heus inkijkje. Deze nieuwe film, tja daarvan zullen we nog even moeten afwachten, want hij komt pas 17 juli in de Nederlandse bioscopen.

Hoe kijk je zelf naar jouw middelbare schooltijd? Wat vond je leuk, hoe was het om voor het eerst verliefd te worden en hoe werd dat beantwoord? Was je geliefd of een buitenbeentje? Neem even 10 seconden om hierbij stil te staan.

Hoe was dat?


Zit er iets dwars, kwam er iets onverwachts naar boven?

Stuur me een persoonlijk berichtje of voer een reactie in.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.