Continuïteit

Als organisatie heb je concurrenten, je toeleveranciers, je aandeelhouders, je klanten, noem het maar op. Met welke groep communiceer je en hoe? En waar staat de organisatie over 10 jaar in dit hele spectrum van invloeden?

 

We gaan aan de slag met het heden en de toekomst van de omgeving waarin de organisatie zich bevindt.

De bevindingen gebruiken we om de organisatie te voeden met nieuwe inzichten en impulsen om op een fijne manier te bewegen. Zo creëer je als organisatie Waarde en Impact.

 

Hoe creëer je werkelijke waarde waar jouw potentiële klanten op zitten te wachten?

Met die vraag gaan we aan de slag!

Laurens Wolders - coach - bedrijfskundige - vleuten - utrecht

Laurens Wolters

corporate therapist, trainer en bedrijfskundige

Wij geloven in een holistische aanpak, een aanpak die niet alleen kijkt naar wat er op de oppervlakte ligt, maar ook diep daarbeneden. Onze aanpak zorgt dat er een zelfsturende / zelforganiserende organisatie ontstaat. Het doel is dat je ons uiteindelijk niet meer nodig hebt.

Wil je een oriënterend gesprek of heb je een vraag? Stel je vraag aan Laurens via het contactformulier

Perspectief

Invloeden van de markt in kaart

Geverifieerde waardeproposities

Klant in zicht

"Het resultaat is dat we afgelopen maanden bezig zijn geweest om bepaalde activiteiten te vereenvoudigen en dat ik word ‘ontzorgd’ op verschillende gebieden. Dit helpt mij om weer positief mijn eigen kwaliteiten in te zetten en de dingen te doen waar ik blij van wordt. En minder bezig te zijn met waar ik op leeg loop. Dus dank Jens voor je geduld, sturing en spiegelende vragen. Ik ben blij met jouw coaching!"

Margot Matse - ADD Coaching

Een selectie van onze opdrachtgevers